P0092 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit High

Home » OBD Codes » P0000-P0099 » P0092 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit High

P0092 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit High

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit hoog

Wat betekent dat?

Deze diagnostische code (DTC) is een generieke powertrain code, wat betekent dat het van toepassing is op OBD-II uitgeruste voertuigen (Isuzu, Mazda, Dodge, Chrysler, Ford, GMC, Chevy, Toyota, Honda, etc.). Hoewel algemeen kan het specifieke reparatiestappen variabel merk / model.

In mijn ervaring met de diagnose van een code P0092 maar het is bedoeld dat de aandrijflijn (PCM) een hoog spanningssignaal van het heeft gedetecteerd stuurcircuit van de aangewezen met 1. Systemen die meerdere elektronische brandstofinjectie drukregelaars gebruik een numerieke aanduiding elektronische brandstofinjectie drukregelaar. Het kan verwijzen naar een bepaalde motor bank, maar niet altijd.

De PCM gewoonlijk regelt de elektronische brandstofdrukregelaar. spanning en geaarde accu signalen worden gebruikt om een ​​servomotor (in de brandstofdruk regelaar) waarin een klep zodat het gewenste brandstofdruk kan worden bereikt voor een bepaalde situatie posities regelen. Om brandstofdrukregelaar voltage, indien nodig, de PCM bewaakt de brandstofdruksensor die zich in de injector rail. Wanneer spanning wordt verhoogd op het elektronische brandstofdrukregelaar servomotor, wordt een klep geopend en brandstofdruk wordt verhoogd. Verminderde spanning op de servo veroorzaakt dat de klep sluiten en brandstof afneemt.

De brandstof drukregelaar en brandstofdruksensor worden meestal geïntegreerd in een enkele behuizing (één elektrische connector), maar kunnen afzonderlijke componenten.

als werkelijke brandstofdrukregelaar stuurschakeling spanning lager is dan een verwachte mate, zoals berekend door de PCM een P0092 worden opgeslagen en een storing controlelampje (MIL) worden belicht.

Zie ook brandstof drukregelaar motor codes:

 • P0089 Fuel Pressure Regulator 1 Uitvoering
 • P0090 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit
 • P0091 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit Low
 • Symptomen & Ernst

  Aangezien overmatige brandstofdruk kan interne motor en de katalysator beschadigen en tot diverse rijgedrag problemen veroorzaken, zou een code P0092 worden gecategoriseerd als ernstig.

  De symptomen van een P0092 code kan bevatten :

 • ontstekingsfout codes en stationair regelsysteem codes kunnen ook begeleiden een P0092
 • Diminished brandstofverbruik
 • Vertraagde opstarten wanneer de motor koud is
 • de zwarte rook uit het uitlaatsysteem
 • oorzaken

  Mogelijke oorzaken voor deze code set zijn:

 • Defecte brandstof druksensor
 • Defecte brandstofdrukregelaar
 • kortgesloten of geopend bedrading en / of aansluitingen in de brandstofdruk regelaar stuurschakeling
 • Bad PCM of PCM programmeerfout
 • Diagnostische en reparatieprocedures

  De diagnose van een code P0092 zullen toegang hebben tot een diagnostische scanner, een digitale volt / ohmmeter (DVOM), een geschikte brandstofdrukmeter vereisen, en een betrouwbare voertuig informatiebron (zoals All data DIY).

  OPMERKING: Extreme voorzichtigheid moet worden betracht bij het gebruik van een handmatige brandstofdrukmeter. brandstof onder hoge druk in contact brengen van een heet oppervlak of een open vonk kan ontsteken en een brand.

  Een visuele inspectie van het systeem bedrading en connectors, met een focus op kabelbomen en de aansluitingen op de top van de motor veroorzaken, is vruchtbaar geweest voor mij in het verleden. Het lijkt erop dat de warme bovenste motor gebied is populair bij varmints, vooral in koude klimaten. Helaas, plagen vaak knagen systeem bedrading en connectors herhaaldelijk.

  Vervolgens heb ik zou de scanner om het voertuig diagnostische poort en opgeslagen codes en freeze frame gegevens op te halen. Het schrijven van deze informatie naar beneden kan nuttig blijken als het diagnostisch proces duurt voort. Wis de codes en de proefrit de auto als de motor wordt gestart.

  Controleer voor de juiste mate van spanning en een batterij grond bij de brandstof drukregelaar, als de code wordt gereset. Wanneer geen spanning wordt gevonden bij de brandstof drukregelaar connector, proef voeding relais en zekeringen door de juiste bedradingsschema van de informatiedrager bron. Als er geen grond aanwezig is, kan de bedrading diagram u helpen om de locatie van de brandstof drukregelaar controlesysteem grond te vinden / s en zorg ervoor dat ze veilig zijn.

  Passend spanning en aarde circuits, ontdekt op de brandstof drukregelregelaar connector, zou me gevraagd brandstofdruk specificaties van het voertuig informatiebron en testbrandstof systeemdruk via de brandstofdrukmeter verkrijgen. Vergeet niet om aanbevelingen van de fabrikant te volgen voor het gebruik van de brandstof manometer.

  Monitor handleiding brandstofdruk met de brandstofmeter tijdens het gebruik van de scanner brandstofsysteem data observeren. Een defecte brandstofdruksensor kan worden aan de wortel van uw problemen als het niveau van de brandstofdruk terug te vinden op de scanner niet samenvalt met de werkelijke brandstofdruk. Variaties in brandstofdrukregelaar stuurspanning moet fluctuaties in werkelijke brandstofrail druk geven. Zo niet, vermoeden dat ofwel de brandstof drukregelaar defect is er een open of kortgesloten circuit in een van de brandstofdrukregelaar stuurschakelingen of de PCM slecht.

  Om het elektronische testen brandstof drukregelaar en de individuele brandstof drukregelaar besturingselektronica, gebruik maken van de DVOM en volg de aanbevelingen van de fabrikant. Controllers verbreken van het circuit voor het meten circuit weerstand en continuïteit van het DVOM

  Verdere diagnostische informatie:.

 • Brandstofrail en bijbehorende componenten onder hoge druk. Wees voorzichtig bij het verwijderen van brandstofdruksensor of brandstofdrukregelaar
 • brandstofdruk proeven moeten worden uitgevoerd met de contactsleutel in de sleutel op motor uit (KOEO) positie
 • andere brandstofdruk foutcodes zijn onder andere:

 • P0087 Fuel Rail / System druk – te lage
 • P0088 Fuel Rail / System Pressure – Te hoog
 • P0190 brandstof rail druksensor A Circuit
 • P0191 Fuel rail druksensor A Circuit Range / performance
 • P0192 Fuel rail druksensor A Circuit Low Input
 • P0193 Fuel Rail Pressure sensor A Circuit hoge input
 • P0194 Fuel rail druksensor A Circuit Onderbroken
 • Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0092 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X