Professionele Chiptuning

Wilt u uw auto laten chiptunen? Kies voor onze professionele chiptuning service. Ontwikkeld door Chiptuners en getest op onze DYNO!

Geweldige aangepaste afstemming

Ons team kalibreert ECU en TCU, wat een extra boost aan uw motor geeft en ongelooflijke rijprestaties creëert. Dankzij het extra vermogen en koppel dat vrijkomt na het tunen van Chiptuners verandert uw voertuig in een waar beest. Voor bijna elke auto, motor, boot, jetski, tractor en vrachtwagen hebben wij een ideale oplossing.

Selecteer het voertuig om de afstemming te controleren

Chiptuning producten, software op maat

Onze ingenieurs kalibreren rechtstreeks de elektronische regeleenheid van de motor om het vermogen te verhogen, het koppel te verhogen en launchcontrol aan te passen, de Vmax in- en uit te schakelen, de katalysatorverwarming in en uit te schakelen.

Omdat elke auto anders is, werken onze ingenieurs aan elk voertuig afzonderlijk en met bijzondere aandacht voor details. Nadat de ECU- en TCU-kalibratie is uitgevoerd, testen we de prestaties van het voertuig op de DYNO om ervoor te zorgen dat aan het verzoek van de klant wordt voldaan en dat de aangebrachte wijzigingen veilig zijn voor de motor

X