Bapro Testbank

De Bapro 4wd – BPA-4R HP
Dyno testbank van ChiptuneRS

De 4x4 Dyno testbank van ChiptuneRS

ChiptuneRS kan zich goed voorstellen dat het voor u prettig is om de resultaten van uw auto na het tunen zwart op wit te hebben. Dit kunnen wij voor u realiseren. Hiervoor beschikken wij namelijk over een 4×4 Dyno testbank.
Hiermee kunnen voertuigvermogens tot 4900 Nm koppel geremd en 1340 Pk exact worden gemeten, waarna wij de bevestigde resultaten met u kunnen delen. De 4×4 Dyno testbank is perfect voor het meten van de vermogens van moderne auto’s en biedt altijd een betrouwbaar resultaat.

Hoe gaan wij te werk met de Dyno testbank?

Wij laten u graag zien in hoeverre het vermogen van uw voertuig is verbeterd nadat wij deze middels chiptuning hebben aangepast. Dit kan uiteraard alleen wanneer wij uw auto ook voorafgaande aan het tunen op de vermogenstestbank zetten. Wij stellen op dat punt de Nm en Pk vast door middel van een analyse. Vervolgens ontwikkelen wij de software aan de hand van deze analyse en lezen wij deze weer in het voertuig in. Vervolgens plaatsen wij uw voertuig voor de tweede keer op de vermogenstestbank om het nieuwe vermogen vast te stellen. Wij bieden u hiervan een rapport, zodat u daadwerkelijk een document in handen heeft dat het huidige vermogen laat zien én dat het verschil met het eerdere vermogen bewijst.
Team ChiptuneRS is een samenwerking tussen experts op het gebied hardware en software, een zeldzame combinatie in de automotive branche.

De Bapro vermogenstestbank van ChiptuneRS

ChiptuneRS gebruikt de Bapro 4wd – BPA-4R HP vermogenstestbank. Hier vertellen wij u graag meer over.

De Bapro 4wd – BPA-4R HP

De Bapro 4wd – BPA-4R HP is geschikt voor het meten op iedere locatie. We hebben het hier namelijk over een compleet mobiele vermogenstestbank die eenvoudig verplaatst kan worden.
Deze vermogenstestbank is in staat om statisch tot 275Kw te meten en dynamisch tot wel 505Kw te meten. De maximale snelheid die hierbij wordt aangehouden is 360 kilometer per uur. De Bapro 4wd – BPA-4R HP beschikt over een innovatief frame en vormt een geavanceerde oplossing in een onderhoudsvriendelijk model
De Bapro 4wd – BPA-4R HP vermogenstestbank is speciaal voor professionele toepassing ontwikkeld en hierdoor geschikt voor het testen van vrijwel alle merken en modellen auto’s. De vermogenstestbank is zeer uitgebreid, geavanceerd en robuust.
Deze testbank werkt met een principe dat wij kennen als ‘rolling road’. Hierbij worden de rollensets voor en achter gesynchroniseerd door middel van een aandrijflijn. Dit maakt het mogelijk om ook voertuigen met ASR, ESP en ABS te testen. Deze testbank laat een verstelbare wielbasis zien van 2 tot 3,5 meter. Voor voortdurende metingen wordt een maximaal vermogen aangehouden van 485Kw en voor korte periode geldt een maximum van 1.000Kw.
Altijd het bewijs van de resultaten in handen
Door uw voertuig vóór en na het tunen te onderwerpen aan een test kunnen wij u altijd bewijs bieden over het gewonnen vermogen. Zo heeft u altijd duidelijkheid en weet u precies wat wij hebben gerealiseerd middels het chiptunen.
Het beste of niets
Alle aanpassingen worden gedaan op de testbank. Bij CHIPTUNERS bieden we de hoogste kwaliteit die haalbaar is in de auto-tuning-industrie.
Veilig en betrouwbaar
We behandelen elke auto alsof hij van onszelf is. Bij alle afstellingen houden we rekening met marge van veiligheid voor uw onderdelen.
Eerlijk advies
Wij houden van mensen en willen eerlijk zaken doen. Wij zullen al onze klanten eerlijk advies geven en staan altijd open voor hulp.
Wilt u uw auto laten opmeten en afstemmen op de testbank?
Heeft u interesse om een dyno testbank te kopen voor uw werkplaats?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag meer info aan
X