Garantie en Service

Garantie en Service
UITSTEKENDE GARANTIES OP ALLE GELEVERDE PRODUCTEN
Veilig en betrouwbaar
ChiptuneRS staat garant voor het leveren van een hoogstaand kwalitatief, veilig en betrouwbaar product. Het is daarmee vanzelfsprekend dat ChiptuneRS uitstekende garanties geeft op al haar geleverde producten. Alle producten van ChiptuneRS worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingsniveau van de motor.
Standaard garantie van ChiptuneRS
Bij een chiptuning van ChiptuneRS krijgt u standaard de volgende garanties:
  • 3 maanden garantie op de motor *
  • 5 jaar garantie op de software **
  • 10 dagen niet goed geld terug garantie
* Voor uitsluitingen voor deze garantiebepaling verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.
* Er worden installatiekosten in rekening gebracht bij het opnieuw plaatsen van onze software na uitvoering van een software update door uw dealer. Informeer ernaar bij het uitvoeren van een chiptuning.
*De ChiptuneRS standaard garantie is op basis van “Carry-in”.
De berijder van het betreffende voertuig is zelf verantwoordelijk voor het transport van het voertuig naar de vestiging van ChiptuneRS te Nieuweweg.
Aanvullende motorgarantie
Wanneer u aanvullende garanties wilt hebben dan biedt ChiptuneRS de motorgarantie verzekering aan van Multipart Garantie. Multipart Garantie is meer dan 25 jaar actief met betrekking tot garantieverzekeringen voor voertuigen.
Kijk voor meer info op de pagina aanvullende-garantie of: www.multipart.nl.
ChiptuneRS service lijn
BIJ CHIPTUNERS STAAT U VOOROP. MOCHTEN ER ONDANKS DE GROOTSTE ZORG DIE ER AAN EEN CHIPTUNING IS BESTEED TOCH EEN DEFECT OPTREDEN KUNT U TEN ALLE TIJDEN CONTACT OPNEMEN
ChiptuneRS service lijn
Bel ChiptuneRS Nederland via:
+31 0 246417598
De experts van ChiptuneRS zullen met u het probleem analyseren en ( in veel gevallen direct) oplossen.
Uw mening is van belang
ChiptuneRS tracht haar klanten altijd het beste op het gebied van motormanagement-optimalisatie te bieden. Om onze diensten en producten op een zo hoog mogelijk niveau te houden is uw mening van groot belang. Wij vragen u dan ook om ons te contacteren indien u een opmerking, vraag, tip of klacht heeft. Dit kan via onze telefoonnummers of via de e-mail. ChiptuneRS dankt u voor uw feedback.
Na een chiptuning van ChiptuneRS wilt u niks anders meer!
Voordelen van chiptunen
Een ChiptuneRS is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product dat ontwikkeld is door de motormanagementsoftware specialisten van ChiptuneRS. Op maat gemodificeerde software levert u de volgende voordelen op:
Betere rijprestaties dankzij
Extra vermogen en koppel
Meer pit, souplesse en rijcomfort
Brandstofbesparing (zuiniger) tot meer dan 5%!
Emissie-normen blijven behouden
WhatsApp chat