Garantie en Service

Service en garantie van ChiptuneRS
ChiptuneRS hecht veel waarde aan het leveren van de beste prestaties, waarbij wij de betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit voortdurend nauwlettend in de gaten houden. De motor van elk voertuig heeft een specifiek belastingniveau en een veiligheidsmarge. Wij voeren vakkundige tests uit om te kunnen garanderen dat de grenzen nooit worden overschreden. Hierdoor zijn wij in staat om u altijd de beste garanties te bieden over onze service en producten.
Belangrijke pluspunten van chiptuning
Het is op de eerste plaats natuurlijk belangrijk om te weten wat u nu precies bereikt wanneer u kiest voor de service van ChiptuneRS.
Wanneer u uw voertuig laat tunen bij ons, dan bent u zeker dat de emissienormen worden behouden en dat de rijprestaties sterk verbeteren. U profiteert van een hoger rijcomfort, meer souplesse en meer pit door de toename van vermogen en koppel.
In bepaalde gevallen wordt er een brandstofbesparing gerealiseerd van ruim 5 procent.
Welke garanties mag u verwachten?

Op de eerste plaats bieden wij u graag de mogelijkheid om het nieuwe vermogen van uw voertuig goed te testen. Wij bieden u een niet goed geld terug garantie voor de duur van 10 dagen. Tevens kunt u rekenen op een softwaregarantie van maar liefst 5 jaar.

In onze algemene voorwaarden kunt u meer informatie vinden over uitsluitingen voor deze specifieke garanties van ChiptuneRS. Onze garanties gelden op basis van het Carry-in principe. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor een veilig transport naar en van onze vestiging.
Laat u onze software door uw dealer opnieuw plaatsen na de uitvoering van een software update?
Dan worden hiervoor installatiekosten in rekening gebracht. U kunt hiernaar altijd bij ons informeren.
Aanvullende motorgarantie
Wanneer u aanvullende garanties wilt hebben dan biedt ChiptuneRS de motorgarantie verzekering aan van Multipart Garantie. Multipart Garantie is meer dan 25 jaar actief met betrekking tot garantieverzekeringen voor voertuigen.

Kijk voor meer info op de pagina aanvullende-garantie of: www.multipart.nl.

ChiptuneRS service lijn
BIJ CHIPTUNERS STAAT U VOOROP. MOCHTEN ER ONDANKS DE GROOTSTE ZORG DIE ER AAN EEN CHIPTUNING IS BESTEED TOCH EEN DEFECT OPTREDEN KUNT U TEN ALLE TIJDEN CONTACT OPNEMEN
Contact bij defecten

ChiptuneRS levert altijd een maatwerk service en een maatwerk product, waarbij een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd wordt. Krijgt u onverhoopt toch met een defect te maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Bel ChiptuneRS Nederland via:
+31 0 246417598
De experts van ChiptuneRS zullen met u het probleem analyseren en ( in veel gevallen direct) oplossen.
Aanvullende garanties bij ChiptuneRS
U krijgt altijd de eerder genoemde standaard garanties van ChiptuneRS. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een aanvullende garantie te nemen op de motor. Hiervoor werken wij samen met het bedrijf Multipart Garantie, dat meer dan een kwart eeuw ervaring binnen de branche voor voertuig garantieverzekeringen heeft opgebouwd.
U kunt altijd meer informatie inwinnen op de website van deze partij, Multipart.nl, of u laten informeren en adviseren door ChiptuneRS.
Voordelen van chiptunen
Een ChiptuneRS is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product dat ontwikkeld is door de motormanagementsoftware specialisten van ChiptuneRS. Op maat gemodificeerde software levert u de volgende voordelen op:
Betere rijprestaties dankzij
Extra vermogen en koppel
Meer pit, souplesse en rijcomfort
Brandstofbesparing (zuiniger) tot meer dan 5%!
Emissie-normen blijven behouden
X