P0091 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit Low

Home » OBD Codes » P0000-P0099 » P0091 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit Low

P0091 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit Low

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit Low

Wat betekent dat?

Deze diagnostische code (DTC) is een generieke powertrain code, wat betekent dat het van toepassing is op OBD-II uitgeruste voertuigen (Isuzu, Mazda, Dodge, Chrysler, Ford, GMC, Chevy, Toyota, Honda, etc.). Hoewel algemeen kan het specifieke reparatiestappen variabel merk / model.

Wanneer een code P0091 is opgeslagen, betekent dit dat de aandrijflijn (PCM) een laagspanningssignaal van het stuurcircuit van is geconstateerd de aangewezen 1. elektronische brandstofdrukregelaar het verwijzingscijfer 1 aanduiding wordt gebruikt in systemen waarin meerdere elektronische brandstofinjectie drukregelaars hebben. Het kan verwijzen naar een bepaalde motor bank, maar niet altijd.

Typisch elektronische brandstofdrukregelaar wordt bestuurd door de PCM. spanning en geaarde accu signalen worden gebruikt om een ​​servomotor waarvan de regelklep waardoor het gewenste brandstofdruk wordt bereikt voor een bepaalde situatie posities regelen. De brandstofdruksensor ligt in de injector rail en laat de PCM beeldscherm brandstofdruk zodat brandstofdrukregelaar spanning nodig kan aanpassen. Zoals wordt verhoogd op het elektronische brandstofdrukregelaar servomotor, wordt de klep geopend en brandstofdruk wordt verhoogd. Verminderde spanning op de servo veroorzaakt het terugtrekken en brandstof afneemt.

Meestal de brandstofdrukregelaar en brandstofdruksensor zijn geïntegreerd in een enkele behuizing (één elektrische connector), maar kunnen afzonderlijke componenten.

als werkelijke brandstofdrukregelaar stuurschakeling spanning lager is dan een gewenst niveau, zoals berekend door de PCM een P0091 worden opgeslagen en een storing controlelampje (MIL) worden belicht.

Zie ook brandstof drukregelaar motor codes:

 • P0089 Fuel Pressure Regulator 1 Uitvoering
 • P0090 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit
 • P0092 Fuel Pressure Regulator 1 Controle Circuit hoog
 • Symptomen & Ernst

  Aangezien overmatige brandstofdruk kan leiden tot diverse rijgedrag problemen en veroorzaken interne motor en de katalysator beschadigen, een code P0091 worden als ernstig.

  De symptomen van een P0091 code kan zijn onder andere:

 • Vertraagde opstarten wanneer de motor koud is
 • de zwarte rook uit het uitlaatsysteem
 • Diminished brandstofverbruik
 • motor misfire codes en stationair regelsysteem codes kunnen ook begeleiden een P0091
 • oorzaken

  Mogelijke oorzaken voor deze code set zijn:

 • Shorted of opent bedrading en / of aansluitingen in de brandstofdruk regelaar stuurschakeling
 • Defecte brandstofdrukregelaar
 • Defecte brandstofrail druksensor
 • Bad PCM of PCM programmering fout
 • Diagnostische en reparatieprocedures

  om een ​​code P0091, een diagnostische scanner, een digitale volt / ohmmeter (DVOM), een geschikte brandstofdrukmeter diagnosticeren, en een betrouwbare informatie bron in het voertuig (zoals All data DIY) nodig zal zijn .

  OPMERKING: Extreme voorzichtigheid moet worden betracht bij het gebruik van een brandstofdrukmeter. Hoge brandstofprijzen druk in aanraking brengt een heet oppervlak of een open vonk kan ontsteken en brand veroorzaken

  Ik wil graag beginnen met een visuele inspectie van het systeem bedrading en connectoren.; richt mijn aandacht op de kabelbomen en de aansluitingen op de bovenkant van de motor. De warme bovenste motor gebied maakt het populair bij de plagen in koude klimaten. Deze plagen vaak knagen systeem bedrading en connectors.

  Sluit de scanner aan het voertuig diagnostische poort en opgeslagen codes en freeze frame gegevens op te halen. Noteer deze informatie af als het nuttig zal blijken als het diagnostisch proces duurt voort. Duidelijk de codes en proefrit het voertuig indien mogelijk.

  Moet de code onmiddellijk teruggesteld, controle op de juiste mate van spanning en een batterij grond aan het brandstofdrukregelaar. Als de spanning niet wordt opgemerkt, proef voeding relais en zekeringen na het schema afgeleid van de informatiedrager bron. Als er geen grond, kan de bedrading schema helpen om de locatie van de brandstof drukregelaar controlesysteem grond te vinden / s en zorg ervoor dat ze veilig zijn.

  De aanwezigheid van spanning en grond aan de brandstofdruk controle regulator zou me gevraagd brandstofdruk specificaties van het voertuig informatiebron, dan testbrandstof systeemdruk via de brandstofdrukmeter verkrijgen. Volg altijd de aanbevelingen van de fabrikant voor het gebruik van de brandstof manometer. Gebruik de scanner om brandstofsysteem data observeren terwijl visueel bewaken handleiding brandstofdruk met de brandstofmeter.

  Vermoed een defecte brandstofdruksensor indien het niveau van brandstofdruk overdacht de scanner niet samenvallen met de werkelijke brandstofdruk. Variaties in brandstofdrukregelaar stuurspanning moet fluctuaties in de werkelijke brandstofdruk weerspiegelen. Als dit niet gebeurt, vermoeden dat ofwel de brandstof drukregelaar defect is er een open of kortgesloten circuit in een van de brandstofdrukregelaar stuurschakelingen of de PCM slecht.

  Gebruik DVOM en de aanbevelingen van de fabrikant voor het testen van elektronische brandstofdrukregelaar en de afzonderlijke brandstofdrukregelaar regelcircuits. Om schade aan besturingsmodules, verbreken besturingen van het circuit voor het meten circuit weerstand en continuïteit van het DVOM voorkomen

  Verdere diagnostische informatie:.

 • Brandstofrail en bijbehorende componenten kunnen onder hoge druk. Wees voorzichtig bij het verwijderen van brandstofdruksensor of brandstofdrukregelaar
 • brandstofdruk proeven moeten worden uitgevoerd met de contactsleutel in de sleutel op motor uit (KOEO) positie
 • andere brandstofdruk foutcodes zijn onder andere:

 • P0087 Fuel Rail / System druk – te lage
 • P0088 Fuel Rail / System Pressure – Te hoog
 • P0190 brandstof rail druksensor A Circuit
 • P0191 Fuel rail druksensor A Circuit Range / performance
 • P0192 Fuel rail druksensor A Circuit Low Input
 • P0193 Fuel Rail Pressure sensor A Circuit hoge input
 • P0194 Fuel rail druksensor A Circuit Onderbroken
 • Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0091 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X