P0004 Fuel Volume Regulator Controle Circuit High

Home » OBD Codes » P0000-P0099 » P0004 Fuel Volume Regulator Controle Circuit High

P0004 Fuel Volume Regulator Controle Circuit High

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Fuel Volume Regulator Controle Circuit hoog

Wat betekent dat?

Deze diagnostische code (DTC) is een generieke powertrain code, wat betekent dat het van toepassing is op OBD-II uitgeruste voertuigen, met inbegrip van maar niet beperkt tot Ford, Dodge, Opel, VW, Mazda, etc. Hoewel generieke, de specifieke reparatie stappen kunnen variëren, afhankelijk van merk / model.

a P0004 is een veel voorkomende foutcode en wordt steeds vaker gezien op common rail (CRD) en / of dieselolie en benzinemotoren met directe inspuiting (GDI) uitgeruste voertuigen.

deze code heeft betrekking op het elektrische systeem van het brandstofvolume regelsysteem. Motorbrandstoffen bestaan ​​uit vele componenten, de brandstoftank, brandstofpomp, filter, lijnen, injectors, etc. Een component in hogedruk brandstofsystemen is hogedrukbrandstofpomp. Het is de taak om de brandstofdruk te verhogen voor de zeer hoge druk nodig is op de brandstof rail voor de injectoren. Deze hoge druk brandstofpompen een lage drukzijde en hogedrukzijde en een brandstof volumeregelaar die de druk regelt. Hiervoor P0004 code verwijst naar een elektrische lezing die bovenstaande verwachte parameters.

Deze code is gerelateerd aan P0001, P0002 en P0003.

Symptomen

Symptomen van een P0004 DTC kunnen omvatten:

 • storingsindicatielampje (MIL) verlichting
 • voertuig start niet
 • ” Limp mode ” ingeschakeld en / of het ontbreken van de macht
 • mogelijke oorzaken

  Mogelijke oorzaken van deze motor code kan zijn:

 • Kan brandstof volume regelaar (FVR) solenoïde
 • FVR bedrading / harnas elektroprobleem (bekabeling kort, corrosie, enz.)
 • Mogelijke oplossingen

  Controleer eerst bekend Technical service Bulletins (TSBs) voor uw jaar / merk / model. Als er een bekende TSB dat pakt dit probleem aan, dan kunt u tijd & amp besparen; geld tijdens de diagnose.

  Vervolgens wil je visueel te inspecteren de bedrading en connectors met betrekking tot het volume brandstof regulator circuit en het systeem. Zoek duidelijke breuken in de kabels, corrosie, etc. reparatie nodig.

  De hoeveelheid brandstof regulator (FVR) een tweedraads apparaat met de beide draden daterend van PCM. Je moet gelijkspanning batterij niet van toepassing op de draden of je kan het systeem beschadigd raken.

  Raadpleeg een fabriek service manual voor meer specifieke stappen voor probleemoplossing voor uw jaar / merk / model / engine.

  Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0004 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X