P0000 ISO / SAE Gereserveerd

Home » OBD Codes » P0000-P0099 » P0000 ISO / SAE Gereserveerd

P0000 ISO / SAE Gereserveerd

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

ISO / SAE Reserved (geen geldige beschrijving)

Wat betekent dat?

Dit is een code die wordt niet vaak gezien, dat is simpelweg omdat het geen geldige diagnostische code dus niet veel code leesapparaten deze code weer te geven.

Nu, zou je denken dat, omdat het begint met P00 net als de andere P00xx codes dat het een generieke powertrain code onder de categorie ” Fuel & Air Metering en Aanvullende emissieregelingen Read “. Maar, het is zoals we al zeiden, is ongeldig.

Houd er rekening mee dat sommige code lezers die een P0000 code weer te geven kan duiden op de beschrijving als ” Nee Self Diagnostic Failure Aangegeven ” of ‘Geen foutcodes Gevonden ” of misschien iets anders als ” Onbekend ”

Symptomen

Er zal geen symptomen als gevolg van de P0000 code. U kunt echter wel de symptomen die verband houden met andere foutcodes. Je kan wel of niet over de storingsindicatielampje verlichte

Oorzaken

Mogelijke oorzaken voor deze code set zijn:.

 • Het gebruik van een goedkopere of minder krachtige scanapparaat
 • Gebruik van een scanner die geen ondersteuning voertuig (bijvoorbeeld multifunctioneel apparaat dat kan worden aangesloten op de OBD-II-poort)
 • Diagnostische en reparatieprocedures

  Als u alleen deze foutcode geen symptomen ervaren en hebben over het algemeen u zijn prima om gewoon te blijven rijden het voertuig en niet zorgen over te maken. U kunt wensen om de code te wissen en opnieuw controleren later om te zien of de code terug. Als dat zo is kunt u een meer geavanceerde scan tool de volgende keer te gebruiken.

  Als u problemen symptomen van een probleem en er zijn andere foutcodes samen met een P0000, dan moet je eerst te richten op het herstel van de andere foutcodes.

  Als er geen andere codes en u symptomen van een probleem, moet u lees dan de foutcodes weer met een andere, meer geavanceerde code scanner. Zorg ervoor dat u contact op met de fabrikant van het gereedschap om te zien of uw voertuig wordt ondersteund.

  Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0000 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  "Foutcode definitief verwijderen, DTC Foutcode functie voor p0000 uitschakelen in het ECU"

  In het uiterste geval hebben we zelfs de mogelijkheid de specifieke DTC p0000 definitief te verwijderen en de functie van de specifieke foutcode in het ECU uit te schakelen. Alle andere foutcode functies blijven dan gewoon werkzaam ter bescherming van de motor. Dit is wat anders dan het wissen van een foutcode met een diagnose apparaat. Wij hebben de mogelijkheid de functie van de specifieke foutcode definitief te verwijderen waardoor deze ook nooit meer terug komt. Ook noodloop die onstaat op de specifieke foutcode kan zo in de meeste gevallen worden verholpen

  Essentiele foutcodes verwijderen wij niet aangezien dit schadelijk kan zijn voor de auto op lange termijn.

  Voorbeelden, Het gaat om foutcodes gerelateerd aan:
  -klopsensoren,
  -distributie timing,
  -eerste lambda sensoren voor de catalysator,
  -versnellingsbak,
  -overboost, underboost

  Het verwijderen van deze bovenstaande foutcodes kan desastreuze gevolgen hebben.
  We raden aan de mechanische oorzaak te verhelpen in geval van deze specifieke foutcodes.

  Maak een afspraak voor definitieve verwijdering van p0000

  X