P0704 Koppeling ingangscircuit Storing

Home » OBD Codes » P0700-P0799 » P0704 Koppeling ingangscircuit Storing

P0704 Koppeling ingangscircuit Storing

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Koppeling ingangscircuit Storing

Wat betekent dat?

Deze diagnostische code (DTC) is een aandrijflijn generieke code, welke middelen zij betrekking heeft op alle 1996-nieuwere voertuigen (Ford, Honda, Mazda, Mercedes, VW, etc.). Hoewel algemeen kan het specifieke reparatiestappen variabel merk / model.

Als een code P0704 is in OBD-II voertuig opgeslagen, het gewoon betekent dat de aandrijflijn (PCM) heeft gedetecteerd een storingen in de koppeling ingangscircuit. Deze code is van toepassing op voertuigen met handmatige overbrengingen uitsluitend.

Bepaalde handmatige transmissiefuncties elektronisch bewaakt door de PCM. Shifter positie en koppelingspedaal positie behoren tot deze functies. In sommige modellen worden de turbine-ingang en outputsnelheid ook gemonitord om de mate van slippen van de koppeling te bepalen.

De koppeling een mechanische koppeling die koppelingen de motor de transmissie. In de meeste gevallen wordt uitgevoerd met een stang (met een voetpedaal aan het uiteinde) die duwt de zuiger van een firewall gemonteerde hydraulische koppeling hoofdcilinder. Wanneer de koppeling hoofdcilinder wordt ingedrukt, wordt hydraulisch fluïdum geduwd in de (transmissie gemonteerd) slaafcilinder. De slaafcilinder bedient de koppeling drukplaat, waardoor de motor worden gekoppeld en ontkoppeld van de transmissie nodig. Sommige modellen maken gebruik van een kabel bediende koppeling, maar dit type systeem wordt steeds minder vaak voor. Het pedaal met de linker voet ontkoppelt de transmissie van de motor. Het loslaten van het pedaal maakt de koppeling het vliegwiel aangrijpen, het voortbewegen van het voertuig in de gewenste richting.

De primaire functie van de koppeling schakelaar om als veiligheidsmaatregel zodat de motor niet gestart met de transmissie onbedoeld ingeschakeld. De koppelingschakelaar is primair aan de starter signaal (uit het contactslot) te onderbreken, zodat de startmotor niet geactiveerd, tenzij het koppelingspedaal wordt ingedrukt. De PCM en andere regelaars gebruiken ook ingevoerd uit de koppeling schakelaar voor verschillende motorregeling berekeningen, automatische remmen functies en Hill Hold en stop-start uitvoering.

De code P0704 betrekking op de ingangsketen van de koppeling schakelaar. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw auto of All Data (DIY) voor component locaties en andere specifieke informatie over deze bijzondere circuit als het gaat om uw voertuig

Symptomen &Ernst

Diverse rijgedrag, veiligheid en traction besturingsfuncties kan worden onderbroken wanneer een P0704 is opgeslagen. Deze code moet zo urgent omdat die kan worden behandeld

De symptomen van een P0704 code kunnen zijn:.

 • intermitterend of niet starten van de motor
 • Diminished brandstof efficiëntie
 • Overmatig toerental van de motor stationair draaien
 • Traction control systeem kan worden uitgeschakeld
 • Veiligheid functies niet mogelijk zijn op sommige modellen
 • oorzaken

  Mogelijke oorzaken voor deze code set zijn:

 • koppeling defect switch
 • Worn koppelingspedaal hendel of koppelingshendel bus
 • kortgesloten of geopend bedrading en / of aansluitingen aan de koppeling schakelcircuit
 • zekering of verbrande zekering
 • Defecte PCM of PCM programmafout
 • Diagnostische en reparatieprocedures

  een scanner, een digitale volt / ohmmeter en een service manual (of All data DIY) voor uw voertuig zijn alle gereedschappen die nodig zullen zijn om een ​​code P0704 diagnosticeren.

  Een visuele inspectie van koppelingsschakelaar bedrading is een goede plek om uw diagnose te beginnen. Test alle systeem zekeringen en doorgebrande zekeringen te vervangen indien nodig. Load test van de batterij, check de batterij kabels, en de batterij kabels op dit moment. Controle dynamo ook.

  Zoek de diagnose-aansluiting, sluit de scanner, en haalt u alle opgeslagen codes en freeze frame data. Noteer deze informatie naar beneden, want het kan dienen in verdere diagnose. Duidelijk de codes en proefrit het voertuig of de code onmiddellijk reset

  Zo ja:. Gebruik de DVOM te controleren accuspanning aan het ingangscircuit van de koppeling schakelaar. Sommige auto’s zijn uitgerust met meerdere koppeling schakelt over naar meerdere functies tegemoet te komen. Raadpleeg Alle data DIY om te bepalen hoe de koppeling schakelaar wordt aangelegd. Wanneer het ingangscircuit heeft accuspanning, het koppelingspedaal en controle accuspanning van de uitgangsschakeling. Als er geen spanning op de uitgangsschakeling, vermoedt een defect of niet goed afgesteld koppelingschakelaar. Zorg ervoor dat de koppeling zwenkhefboom en pedaal arm zijn ook mechanisch geluid. Controleer op speling in het koppelingspedaal doorvoer.

  Als er spanning op beide zijden van de koppeling schakelaar (wanneer het pedaal wordt ingedrukt), controleer de koppeling ingangscircuit op PCM. Hierdoor kan een batterij spanning signaal of een referentie-spanning signaal zijn, neem dan contact specificaties van de fabrikant voor uw voertuig. Als er een ingangssignaal aan het PCM, PCM vermoedt een defect of PCM programmeerfout.

  Als er geen koppelingspedaalcontact ingangssignaal op de PCM-dienen alle bijbehorende besturingen en gebruik de DVOM te testen tegen alle installatiecircuits. Repareren of vervangen kortgesloten of open circuits (tussen koppelingschakelaar en PCM) indien nodig.

  Aanvullende diagnostische informatie:

 • Controleer het systeem zekeringen met de koppeling ingetrapt. Zekeringen die in eerste test normaal lijken mislukt wanneer de schakeling onder een belasting
 • vaak een versleten koppeling zwenkarm of koppelingspedaal bus kan verkeerd gediagnosticeerd als een defecte koppeling switch
 • Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0704 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X