P0586 Cruise Control Vent control Circuit / Open

Home » OBD Codes » P0500-P0599 » P0586 Cruise Control Vent control Circuit / Open

P0586 Cruise Control Vent control Circuit / Open

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Cruise Control Vent control Circuit / Open

Wat betekent dat?

Dit is een generieke powertrain diagnostische (DTC) en gewoonlijk van toepassing op voertuigen OBD-II. Automerken kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Dodge, Jeep, Honda, Chrysler, Ram, Hyundai, Chevrolet, enz.

Cruise control is een functie die maakt het rijden uw auto meer handige en biedt u een veel soepeler rijervaring. Hoewel de belangrijkste functie is om de snelheid van uw voertuig onder controle, het heeft ook andere toepassingen, ook.

Bijvoorbeeld, staat het u om te versnellen of vertragen uw auto door een mijl per uur (bijvoorbeeld) met slechts een simpele tik op de knop. Het houdt je ook veilig door het loskoppelen van zodra u stap op het rempedaal. Ook zult u niet in staat zijn om het te activeren zijn als uw auto wordt uitgevoerd bij snelheden van minder dan 25 mijl per uur.

cruise control systeem van uw voertuig wordt gecontroleerd door de ECM (Engine control module) en / of potentieel cruise control module. De ECM maakt gebruik van een enorme hoeveelheid van metingen om de snelheid van het voertuig automatisch te regelen. Als je niet in staat om automatisch de controle van uw snelheid van het voertuig met behulp van cruise, zal de ECM een proef met het hele cruise control systeem te draaien om te bepalen of er sprake is van problemen binnen.

De meeste tijden, de cruise control vent is gebruikt cruisecontrolsystemen te zorgen voor de ECM kunnen aanpassen vacuüm binnen het systeem. De functionaliteit van de vent is integraal, want soms kan direct de functie van de cruise control servo’s beïnvloeden. En de servo is verantwoordelijk voor het mechanisch aanpassen van en de controle van uw snelheid als cruise control is ingeschakeld.

Als de test een aan de gang zijnde probleem openbaart, zal de ECM een cruise control code te activeren die correleert met het probleem gedetecteerd.

P0586 is een algemene foutcode die verwijst naar “Cruise control Vent control Circuit / Open.” Het verschijnt wanneer de test uitgevoerd door de ECM-onregelmatige elektrische niveaus detecteert van de cruise control vent circuit

Cruise control switches.

Wat is de ernst van de DTC?

de ernst van dit probleem is klein door je kunt nog steeds je auto moet besturen zelfs als het ervaren van de P0586 moeite code. Het is echter zeer waarschijnlijk dat uw auto cruise control systeem is niet actief. Het is raadzaam dat u dit probleem aan te pakken zo snel als je kunt, vooral als u vaak een beroep doen op uw auto cruise control-systeem. Dit is om het probleem te voorkomen erger en om het te stoppen van het veroorzaken van andere problemen.

Wat zijn enkele van de symptomen van de code?

De symptomen van een P0586 diagnostische code kan zijn onder andere:

 • Als de code wordt opgeslagen in de PCM, is er zeer waarschijnlijk dat de controle over het voertuig snelheid niet set zal zijn bij het gebruik van uw cruise control
 • Controleer / dienst engine binnenkort waarschuwingslampje op het dashboard kan worden verlicht (in sommige gevallen moet het probleem worden geïdentificeerd drie keer door de ECM voordat het lampje gaat branden)
 • Defecte zekeringen zijn waarschijnlijk aanwezig in sommige gevallen te zijn
 • Eén of meer cruise control functies niet werken
 • Irregular / bezettingspercentage algemene cruise control functionaliteit
 • Wat zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van de code ?

  Oorzaken voor deze P0586 cruise control code kan zijn:

 • Problematische of defecte cruise control schakelaar
 • Slechte elektrische verbinding in snelheidsregeling / vent control elektromagnetische
 • Sp eed control / Vent Control harnas open is of een kortsluiting aanwezig is
 • Vacuum lekkage of verstopping binnen cruise control systeem
 • Beschadigde of gecorrodeerde aansluitingen
 • Defecte vent controle elektromagnetische
 • Defecte zekeringen
 • Wat zijn sommige P0586 diagnostische en stappen voor probleemoplossing?

  (kan het gevolg zijn van de onderliggende elektrische probleem in cruise control vent control circuit)

  de eerste stap in het oplossen van problemen voor storingen is om de Technical service Bulletins (TSB) onderzoeken voor bekende problemen met de specifieke voertuig.

  Geavanceerde diagnostische stappen worden zeer specifiek voertuig en kan de juiste eisen geavanceerde apparatuur en kennis om nauwkeurig uit te voeren. We nemen basisstappen onder, maar verwijzen naar een jaar voertuig / merk / model / powertrain specifieke reparatie gids voor specifieke stappen voor uw auto.

  Basic Step # 1

  Om de P0586 op te lossen, één van de meest voorkomende oplossing is om de cruise control schakelaar vervangen, zodat ik zal ingaan op deze. Echter, voordat u verder gaat met deze correctie, is het belangrijk dat u zeker weet dat de schakelaar is behoefte aan een vervanging. Als u zeker bent dat het defect is, door het volgen van diagnostische stappen in uw dienst handleiding, kunt u beginnen door het plaatsen van de batterij van uw auto en kunt loskoppelen. Verwijder vervolgens de stuurkolom bout covers met een schroevendraaier of ratel indien nodig.

  Misschien moet voorzichtig het midden airbag cluster van het centrum van het stuurwiel bij het ontgrendelen vanaf de achterkant van de stuur. Vervolgens, verwijder de elektrische aansluiting waarop de airbag cluster door de zijklemmen en trekken ze van de harde kunststof zijkanten. Het verwijderen van je stuur om de toegang van de schakelaar kan het nodig zijn, waarbij een speciale trekker kan nodig zijn

  NB:.! Lees steeds de handleiding voor de juiste stuurwiel / AIR BAG procedures verwijdering uniek zijn voor uw voertuig

  Nadat de stekker is losgemaakt van de cruise control switch, maak de schakelaar door de bouten los die met de schakelaar op de beugel stuurkolom. Vervang de oude cruise control schakelaar met de nieuwe en opnieuw installeren alles in de omgekeerde volgorde. Sluit de batterij en test uw voertuig rijden, zorg ervoor dat het verkeer is niet al te slecht bij het testen van uw cruise control om de veiligheid in het achterhoofd hier te houden.

  Basic Step # 2

  Een andere veel voorkomende probleem als het gaat om deze code, is een mechanisch probleem in de cruise control vacuümsysteem. Dit kan fysieke schade aan de cruise control vacuüm betekenen solenoïde zelf, een vacuüm lek in het systeem, geknikt of belemmerd lijn, enz. Al deze mechanische problemen zijn over het algemeen gemakkelijk te herkennen tijdens het eerste inspecteren, als je eenmaal hebt geïdentificeerd alle onderdelen die betrokken zijn binnen het systeem.

  repareren of vervangen vacuum lekken immediatelly omdat ze meer problemen kunnen produceren op de weg als onbeheerd wordt achtergelaten. Raadpleeg de service manual voor specifieke diagnostische proedures en plaats van de componenten.

  Dit artikel is strikt voor uitsluitend informatieve doeleinden en de technische gegevens en service bulletins voor een bepaald voertuig moet altijd voorrang.

  Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0586 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X