P0585 Cruise Control Multi-Function Input “A” / “B” Correlatie

Home » OBD Codes » P0500-P0599 » P0585 Cruise Control Multi-Function Input “A” / “B” Correlatie

P0585 Cruise Control Multi-Function Input “A” / “B” Correlatie

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Cruise Control Multi-Function ingang Een / B Correlatie

Wat betekent dat?

Deze generieke aandrijflijn diagnostische foutcode (DTC) normaliter van toepassing op vele OBD-II-voertuigen. Die kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot voertuigen van Dodge, Jeep, Chrysler Ram, Ford, Chevy, Chevrolet, enz.

Wanneer een code P0585 is opgeslagen, betekent dit dat de aandrijflijn besturingsmodule een discrepantie heeft gedetecteerd tussen correleren spanningsingangen van de cruise control multifunctionele schakelaar.

Input a / B (of a en B) referenties specifieke maar afzonderlijk stel ingangscircuits. Raadpleeg een betrouwbare voertuiginformatie om precies te bepalen welke schakelingen zijn aangeduid met de code.

De cruisecontrol (of toerentalregeling) wordt geregeld door de PCM hand invoeren van de multifunctionele switch. De multifunctionele schakelaar wordt zo genoemd omdat het controleert functies in meerdere systemen. Zo kan ingangssignalen voor snelheidsregelsysteem, de knipperlichten, de ruitenwisser te verschaffen. Gewoonlijk is slechts als een hefboom voor de knipperlichten, maar kan ook plaats de schakelaar voor feitelijke.

De bestuurd manuele input via de multifunctionele schakelaar. Deze ingangssignalen worden doorgestuurd naar de PCM, die het geschikte spanningssignaal van toepassing op een cruise control servomotor. Deze input omvat een opdracht voor de huidige voertuigsnelheid behouden hervatten een vooraf gehandhaafd voertuigsnelheid, versnelling voertuigsnelheid of acceleratie disengage verhogen om de snelheid kust en afname voertuig. Natuurlijk, het indrukken van het rempedaal moet het cruise control-systeem uit te schakelen. Cruisecontrolsystemen algemeen niet actief als voertuigsnelheid groter is dan 35 mph.

De PCM aanpast cruisecontrol servomotor spanning naar de juiste gasklepstand bereiken voor het handhaven van de gewenste rijsnelheid.

wanneer de PCM een ingangsspanningssignaal dat niet binnen geprogrammeerde specificaties, of wanneer de voertuigsnelheid niet kan worden onderhouden met snelheidsregelsysteem, een code P0585 worden opgeslagen en een storing controlelampje (MIL) worden belicht. Meerdere Drive-cycles met een storing kan nodig zijn voor MIL verlichting

Cruise control hendel:.

Wat is de ernst van deze DTC?

Sinds de P0585 heeft enkel betrekking op de cruise control-systeem, moet het niet worden aangemerkt als . ernstige

Wat zijn enkele van de symptomen van de code

de symptomen van een P0585 foutcode kunnen zijn:?

 • uitgevallen cruise control systeem
 • Erratic snelheidsmeter / kilometerteller bedrijf
 • Flashing of niet reageert cruise control lampje
 • Andere opgeslagen codes
 • Wat zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van de code

  oorzaken voor deze code kunnen zijn:?

 • Defecte multifunctionele switch
 • Bad cruise control servomotor
 • Open of kortgesloten circuits in het cruise control systeem
 • Defecte cruise control module, PCM, of programmeert fout
 • Wat zijn enkele P0585 troubleshootin g stappen?

  Als het voertuig betrokken is voorzien van een drive-by-wire-systeem en bijbehorende codes zijn opgeslagen, diagnose en herstel die voordat de P0585 diagnosticeren.

  Als gasklepstandsensor (TPS) codes zijn opgeslagen, moeten worden gediagnostiseerd en repareren alvorens diagnosticeren code.

  een diagnose scanner, een digitale volt / ohmmeter (DVOM), en een bron van auto informatie zal nodig zijn om een ​​code P0585 vast te stellen.

  Na een visuele inspectie van cruise control systeem bedrading en aansluitingen, sluit u de scanner aan het voertuig diagnostische poort en op te halen alle opgeslagen codes en freeze frame data. Noteer deze informatie als het nuttig kan blijken als uw diagnose ontvouwt. Duidelijke codes en proefrit het voertuig gewoonlijk tot PCM ofwel gaat gereedheid modus of de P0585 gereset. In het eerste geval zich voordoet, moet je een intermitterende staat en het kan nodig zijn om erger worden voordat een succesvolle diagnose kan worden bereikt. Als de code wordt gereset, ga verder met uw diagnose.

  Met behulp van uw bron van informatie over het voertuig, het verkrijgen van het testen van onderdelen procedures en specificaties, diagnostische flow charts, uitzicht connector gezicht, schakelschema’s, en de connector pin-out charts. Deze items zullen nodig zijn om de meeste codes diagnose te stellen.

  Zoeken naar toepassing bulletins technische dienst (TSB). Als u zoekt een vermelding die spiegels van het voertuig in kwestie, evenals de code / s opgeslagen en de symptomen vertoonden, zal het waarschijnlijk helpen om de P0585 vast te stellen.

  Controleer de spanning (gewoonlijk vergelijkbaar met de accuspanning ) en gemalen circuits op de multifunctionele schakelaar met de DVOM. Wanneer geen spanning wordt ontdekt, gebruikt de positieve testdraad van de DVOM te tastersysteem zekeringen terwijl aarding van de negatieve meetkabel een chassismassa.

  Gebruik zekeringen getest met de schakeling geladen valse resultaten te vermijden. Als er geen grond, kunt u een nieuwe voor testdoeleinden maken, zoek de juiste grond kruising om ervoor te zorgen dat het veilig is.
  Als de spanning en aarde beide aanwezig zijn, gebruik dan de DVOM om de multifunctionele switch volgende fabrikant & rsquo te testen; s testen aanbevelingen. Koppel de schakelaar voor testen met de DVOM. Als de schakelaar niet naleeft fabrikant & rsquo; s specificaties, beschouwen het defect

  Als de multifunctionele switch lijkt goed te functioneren, gebruik dan de DVOM om de cruise control servomotor te testen.. Nogmaals, follow fabrikant & rsquo; aanbevelingen s en vermoedt dat de motor defect is, indien deze niet voldoet
  Voordat u de DVOM individuele circuit weerstand te testen, koppelt alle bijbehorende controllers om schade te voorkomen.. Sommige auto’s gebruik maken van een speciale cruise control module in aanvulling op de PCM. Anderen gebruiken een cruise control systeem dat is geïntegreerd met het lichaam regelmodule (BCM) of algemene elektrische module (GEM).

  Als de multifunctionele schakelaar en servomotor zowel de test- geschikte, maak de stekker uit elk en met de DVOM continuïteit en weerstand controleren afzonderlijke circuits. Circuits die niet voldoen aan de fabrikant & rsquo; s specificaties zullen moeten worden gerepareerd of vervangen

 • Don & rsquo;. T zijn een onderdelen wisselaar. Nooit automatisch veroordelen de multifunctionele switch als gevolg van deze code. Uitlaat het diagnostisch proces voordat blindelings wisselende onderdelen.
 • Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0585 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X