P0571 Cruise Control / Brake Switch A Circuit Malfunction

Home » OBD Codes » P0500-P0599 » P0571 Cruise Control / Brake Switch A Circuit Malfunction

P0571 Cruise Control / Brake Switch A Circuit Malfunction

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Cruise Control / Brake Switch A Circuit Storing

Wat betekent dat?

Dit is een generiek powertrain diagnostische foutcode (DTC) en in het algemeen van toepassing op OBD-II-voertuigen. Automerken kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Chevrolet, GMC, VW, Audi, Dodge, Jeep, Volkswagen, Volvo, Peugeot, Ram, Chrysler, Kia, Mazda, Harley, Cadillac, enz.

ECM (engine control module), naast vele andere modules, niet alleen toezicht houden op verschillende sensoren en schakelaars die betrokken zijn bij de juiste werking van de motor, maar ze maken ook zeker om onze comfort die up and running (zoals cruise control).

Er zijn tal van factoren die de snelheid van uw voertuig kan veranderen tijdens het rijden op de weg. Sommige van de nieuwe adaptieve cruise control (ACC) systemen past eigenlijk voertuig snelheden volgens omgeving (bijv. Passeren, het vertragen voor het verkeer, lane departure, noodmanoeuvres, etc.).

Dat is voorbij het punt met deze fout, verwijzen ze naar de cruise control / remschakelaar ” A ” circuit defect. De goede werking van de remschakelaar is geïntegreerd in de werking van snelheidsregeling. Gezien het feit dat een van de vele manieren om te schakelen of uit te schakelen cruise control is om het rempedaal, wil je om te zorgen voor dit. Vooral als je cruise control gebruiken in uw dag-tot-dag woon-werkverkeer. De brief benaming in dit geval – ” A ” – kan verwijzen naar een bepaalde draad connector, uitrusting, enz. Om te bepalen welke code betrekking heeft, dan moet kijken op de juiste fabrikantspecifieke servicehandleiding. Als u een harde tijd het vinden van wat je nodig hebt, het is altijd een goed idee om te kijken naar een schema voor de cruise control-systeem. Deze schema’s, een hoop tijd, kunnen u voorzien van waardevolle informatie (soms locatie, specificaties, draad kleuren, enz.)

De P0571 Cruise Control / Brake Switch A Circuit Storing en bijbehorende codes (P0572 en P0573 ) worden ingesteld wanneer de ECM (motorregeleenheid) een storing in de cruisecontrol / remschakelaar & quot detecteert; a ” . Circuit

Voorbeeld van een remschakelaar en de locatie:

Wat is de ernst van deze DTC?

Meestal met cruise control systemen, zou ik zeggen ernst is ingesteld op laag. Maar in dit geval, ga ik met een matig-ernstig. Het feit dat er een mogelijkheid van deze storing waardoor de rem schakelaar van een storing, of vice versa, is een belangrijke zorg.

Een van de andere functies van uw remschakelaar is om het signaal naar hun beurt op je achterste remlichten aan collega-bestuurders te informeren over uw vertraging / remmen. Dat gezegd hebbende, is de operatie is erg belangrijk bij het algehele veiligheid van de bestuurder wordt beschouwd

Wat zijn enkele van de symptomen van de code

De symptomen van een P0571 diagnostische code kunnen zijn:.

 • cruise control volledig buiten werking
 • Erratic cruise control bediening
 • Bepaalde functies niet zoals ze zouden moeten (bijv set, te hervatten, acceleratie., enz.)
 • Cruise control inschakelen, maar niet boeiende
 • Geen remlichten als de rem lichtschakelaar is defect
 • Wat zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van de code

  Oorzaken voor deze P0571 cruise control code kan zijn:?

 • cruise control / rem defect
 • de bedrading kwestie (bijv geknepen op de rem pedaal, geschuurd, enz.)
 • ECM (motorregeleenheid) uitgave (bijvoorbeeld interne kortsluiting, onderbreking, enz.)
 • Debris / vuil mechanisch hinderen remschakelaar bedrijf
 • Brake schakelaar niet goed ingesteld
 • Brake schakelen van het mount
 • Wat zijn enkele P0571 DiagNos tic en stappen voor probleemoplossing?

  De eerste stap in het oplossen van problemen voor storingen is om de Technical Service Bulletins (TSB) onderzoeken voor bekende problemen met de specifieke voertuig.

  Geavanceerd diagnosestappen uitgegroeid tot zeer specifieke voertuig en kan de geschikte geavanceerde apparatuur en kennis om nauwkeurig uit te voeren. We nemen basisstappen onder, maar verwijzen naar een jaar voertuig / merk / model / powertrain specifieke reparatie gids voor specifieke stappen voor uw auto.

  Basic Step # 1

  Het eerste wat ik zou doen in dit geval wordt waarschijnlijk gluren onder het dashboard en een kijkje nemen op de rem schakelaar meteen. Het is meestal gemonteerd op het rempedaal arm zelf. Ik heb af en toe, voet bestuurder breken de schakelaar volledig uitgeschakeld het is te monteren, dus ik bedoel, als het niet goed gemonteerd en / of het is helemaal kapot, zul je in staat om onmiddellijk en potentieel vertellen bespaar jezelf wat tijd en winkel vergoedingen.

  zo, dat gezegd, als dit het geval is, zou ik adviseren het vervangen van de cruise control / rem schakelaar met een nieuwe. Zorg ervoor dat u fabrikant specifieke remlichtschakelaar installeren te volgen en het aanpassen van procedures om te voorkomen dat schade aan de sensor of zelfs meer problemen veroorzaakt.

  Basic Step # 2

  Controleer het circuit betrokken. Verwijzen naar een schema in uw dienst handleiding om de kleurcodes en aanduiding van de cruise control / remschakelaar Schakeling bepalen. Een heleboel keer, uit te sluiten de mogelijkheid van de storing aanwezig is in het harnas zelf, kunt u het ene uiteinde van de rem schakelaar en de andere van de ECM te verbreken. Met behulp van een multimeter, zijn er tal van tests die u kunt uitvoeren. Een veel voorkomende test is een continuïteit test. Fabrikant bevoorraadde specificaties zijn nodig om de werkelijke waarden te vergelijken met de gewenste berichten. In het algemeen zal het controleren van de weerstand van de bepaalde schakeling een open, hoge weerstand, enz onderhavige bepalen. Als u het uitvoeren van deze test, zou het een goed idee om de pinnen in de connectoren, switch, en ECM keuren. Soms vocht kan kruipen door en veroorzaken intermitterende verbindingen. Als er corrosie aanwezig zijn, gebruikt de elektrische aansluiting reiniger te verwijderen voordat u opnieuw verbinding alles.

  Basic Stap # 3

  Neem een ​​kijkje op uw ECM (engine control module). Het is belangrijk om kennis te nemen, soms met cruise control, het is de BCM (body control module), die controleert en dit systeem. Pinpoint welke je systeem gebruik en fysiek te inspecteren voor eventuele water binnendringen. Iets vermoed dat hier? breng voertuig om uw gerenommeerde winkel / dealer.

  Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0571 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X