P0447 verdampingsemissiebeperkingssysteem Vent Controle Circuit Open

Home » OBD Codes » P0400-P0499 » P0447 verdampingsemissiebeperkingssysteem Vent Controle Circuit Open

P0447 verdampingsemissiebeperkingssysteem Vent Controle Circuit Open

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

verdampingsemissiebeperkingssysteem Vent Valve / Solenoid Circuit Open

Deze code is een generieke powertrain code. Het wordt beschouwd als generiek, omdat het geldt voor alle merken en modellen van voertuigen (1996-nieuwer), hoewel specifieke reparatie stappen kunnen variëren, afhankelijk van het model.

Wat betekent dat?

de Motormanagementsysteem (PCM) een open circuit dat binnen de besturing de ontluchtingsklep of solenoïde voor verdampingsemissieruimte systemen damp gedetecteerd.

Als brandstof ligt in het reservoir laat het uit brandstofdamp, tijdens het rijden deze opening geopend waarin de dampen te circuleren in de motor inlaatspruitstuk, een houtskoolbus of in de atmosfeer, afhankelijk van het voertuig. Dit ontluchtingsklep is apart van het eenvoudige, maar ingewikkeld verdampingsemissies systeem.

Symptomen

De symptomen van een P0447 DTC zal storingsindicatielampje (MIL) verlichting, zult u waarschijnlijk geen andere symptomen opmerkt.

Oorzaken

Mogelijke oorzaken kunnen zijn:

 • Defecte ventilatieklep
 • De draad / circuit probleem
 • PCM fout
 • Mogelijke oplossingen

  Sommige stappen te nemen om diagnose en herstel van deze foutcode zijn de volgende:.

  Controleer uw zekeringen, kan er een zekering die de bevoegdheden van de vent elektromagnetische

  Controleer of er een gewreven-through of geschuurd kabelboom. Controleer beide draden om te zien of ze open staan ​​voor elkaar, aan de grond of macht.

  een visuele inspectie van de ontluchtingsklep op scheuren of beschadiging.

  Trace de draden van en naar de PCM en controleer op continuïteit continuïteit met een digitale volt ohm meter (DVOM).

  Als u toegang tot een gevorderd niveau scan tool, bedienen de klep tijdens het lezen van de macht en grond aan de connector of door simpelweg met behulp van een lamp aangesloten op beide terminals zal branden als voeding en aarde zijn OK

  met een DVOM, de weerstand van de aars in de meeste gevallen de weerstand aflezing laag moet zijn, verwijzen naar de fabrikant en rsquo;. s specificatie of vergelijken met een nieuwe. Een te hoge of lage waarde geeft een defecte spoel binnen de klep, waardoor aldus vervanging noodzakelijk. Deze code lijkt te heersen op Dodge, Chrsyler en Jeep producten. In die gevallen was de ontluchtingsklep slecht. Met genetisch gemodificeerde producten (in het bijzonder pickups), heeft GM een nieuwe bijgewerkte klepsamenstel vrijgegeven.

  Ten slotte wordt de klep, kunt u in staat om toegang te krijgen tot de tap binnen en het kon gewoon gewoon plakken van brandstof residu. Reinig het en test opnieuw.

  Andere EVAP DTC’s: P0440 – P0441 – P0442 – P0443 – P0444 – P0445 – P0446 – P0448 – P0449 – P0452 – P0453 – P0455 – P0456

  Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0447 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X