P0310 Cilinder 10 Misfire gedetecteerd

Home » OBD Codes » P0300-P0399 » P0310 Cilinder 10 Misfire gedetecteerd

P0310 Cilinder 10 Misfire gedetecteerd

Technische beschrijving

Cilinder # 10 Misfire gedetecteerd

Wat betekent dat?

Deze diagnostische code (DTC) is een generieke powertrain code, die betekent dat deze toepassing OBD-II uitgeruste voertuigen. Hoewel generieke mogelijk dat de specifieke reparatie stappen verschillen per merk / model.

Een P0310 code betekent dat de computer van de auto heeft vastgesteld dat één van de cilinders van de motor niet goed schieten. In dit geval is de cilinder # 10.

Symptomen

 • de motor moeilijker te starten
 • de motor kan struikelen / struikelen, en / of aarzelen
 • andere symptomen kunnen ook aanwezig zijn
 • Oorzaken

  Mogelijke oplossingen

  Als er geen symptomen, de eenvoudigste ding om te doen is om de code opnieuw in te stellen en te zien of het terugkomt.

  als er symptomen zoals de motor struikelen of aarzelen, controleer dan alle bedrading en connectors die leiden tot de cilinders (dwz bougies) . Afhankelijk van hoe lang de onderdelen van de ontsteking in de auto zijn geweest, kan het een goed idee om ze te vervangen als onderdeel van uw normale onderhoudsschema zijn. Ik zou bougies, bougiekabels, verdeelkap en rotor (indien van toepassing). Controleer anders de spoelen (alias coil packs). In sommige gevallen kan de katalysator is gegaan slecht. Als je rotte eieren ruiken in de uitlaat, uw kat converter moet worden vervangen. Ik heb ook gehoord in andere gevallen waren de problemen defecte brandstofinjectoren

  Andere Reading

  P0300 -. Random / Multiple Cylinder Misfire gedetecteerd

  Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0310 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X