P0707 Transmission Range Sensor A Circuit Low Input

Home » OBD Codes » P0700-P0799 » P0707 Transmission Range Sensor A Circuit Low Input

P0707 Transmission Range Sensor A Circuit Low Input

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Transmission Range sensor “A” Circuit Low

Wat betekent dat?

Deze diagnostische problemen code (DTC ) is een generieke code aandrijflijn, die betekent dat deze toepassing OBD-II uitgeruste voertuigen. Hoewel algemeen kan het specifieke reparatiestappen Afhankelijk van het merk / type.

Dit is een generiek aandrijflijn storingscode (DTC) voor de transmissie besturing. Het is een soort ” C ” DTC die niet leidt tot een motor licht, maar kunnen de overdrive (O / D) of D4 indicator knipperen veroorzaken. Alleen Emission gerelateerde codes leiden tot een check engine licht.

Het zendbereik sensor werkt door het ontvangen van een spanningssignaal. Veranderen of herroutering het volgens stand van de versnellingspook. In de DTC beschrijving betekent een lage toestand in het circuit. Dit verwijst naar een lage of geen spanning signaal terug te keren naar de PCM. Zie het schema in de sectie diagnose / reparatie hieronder

Voorbeeld van een externe zendbereik Sensor (TRS).
TRS afbeelding van Dorman

Symptomen & De ernst van de Code

De motor mijn exibit een no beginnen aandoening als gevolg van het park / neutrale schakelaar die intern op de meeste zendbereik sensoren. Het zou grillige verschuiven of zelfs eventueel starten in versnelling. Het kan ook een gebrek aan macht als gevolg van de bediening van de transmissie wordt ” thuiskomen ” modus.

Er is zeker een veiligheidsfactor in verband met deze code te worden beschouwd en moet binnenkort worden hersteld als mogelijk te maken.

Oorzaken

Mogelijke oorzaken van deze code reeks zijn:

 • Defecte transmissie afstandsensor
 • open of kortgesloten bedrading
 • niet goed afgesteld transmissie afstandsensor
 • Defecte PCM
 • Diagnostische en reparatieprocedures

  Om deze code moeten we eerst hebben als een basiskennis van twee dingen te diagnosticeren:

  1. Wat is een Open Circuit?

  Een open circuit is een circuit dat geen volledige lus van accu negatief naar positief accu maakt. Wanneer bijvoorbeeld een gloeilamp stopt met werken omdat het filament brak doormidden, de schakeling zou worden geopend op de gebroken filamenten.

  2. Wat is een kortsluiting?

  Een kortsluiting wanneer beslag negatief komt in contact met batterij positieve zonder enige vorm van lading tussen de twee. Met andere woorden moet er een component (d.w.z. een licht, een motor, een sensor, enz.) In het circuit. Een kortsluiting is als het laten vallen van een moersleutel op de top van uw accu van de auto en het raakt beide terminals en merken vonken. Dat wordt direct kort.

  Nu met eenvoudige schakeling 101 uit de weg hebben betrekking op het schema hieronder. Een onderbreking bij punt A, B of C zou lage spanning op de PCM veroorzaken. Een kortsluiting aan dezelfde punten zou een gesprongen zekering weer lage spanning op de PCM veroorzaakt. Beide voorwaarden DTC P0707.

  Instellen de exacte oorzaak van de DTC controleren eenvoudig controleren op spanning op punt A, B en C. Als er spanning op A en B, maar niet een C verdachte defecte afstandsensor. Als er spanning op C verdachte kortsluiting in de bedrading in mijn ervaring, bij zeldzame gelegenheid, een defecte PCM. Als er spanning op A alleen de zekeringen.

  Zie ook zendbereik Sensor codes:. P0705, P0706, P0707, P0708 en P0709

  Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0707 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  "Foutcode definitief verwijderen, DTC Foutcode functie voor p0707 uitschakelen in het ECU"

  In het uiterste geval hebben we zelfs de mogelijkheid de specifieke DTC p0707 definitief te verwijderen en de functie van de specifieke foutcode in het ECU uit te schakelen. Alle andere foutcode functies blijven dan gewoon werkzaam ter bescherming van de motor. Dit is wat anders dan het wissen van een foutcode met een diagnose apparaat. Wij hebben de mogelijkheid de functie van de specifieke foutcode definitief te verwijderen waardoor deze ook nooit meer terug komt. Ook noodloop die onstaat op de specifieke foutcode kan zo in de meeste gevallen worden verholpen

  Essentiele foutcodes verwijderen wij niet aangezien dit schadelijk kan zijn voor de auto op lange termijn.

  Voorbeelden, Het gaat om foutcodes gerelateerd aan:
  -klopsensoren,
  -distributie timing,
  -eerste lambda sensoren voor de catalysator,
  -versnellingsbak,
  -overboost, underboost

  Het verwijderen van deze bovenstaande foutcodes kan desastreuze gevolgen hebben.
  We raden aan de mechanische oorzaak te verhelpen in geval van deze specifieke foutcodes.

  Maak een afspraak voor definitieve verwijdering van p0707

  X