P0626 Generator Veld / F Terminal Circuit High

Home » OBD Codes » P0600-P0699 » P0626 Generator Veld / F Terminal Circuit High

P0626 Generator Veld / F Terminal Circuit High

OBD-II Trouble Code Technische beschrijving

Generator Veld / F Terminal Circuit hoog

Wat betekent dat?

Dit is een generieke diagnostische foutcode (DTC) en geldt voor veel OBD-II-voertuigen (1996-nieuwer). Die kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot voertuigen van Ford, Kia, Dodge, Hyundai, Jeep, etc. Hoewel generieke, de exacte reparatie stappen kunnen variëren, afhankelijk van jaar, merk, model en powertrain configuratie.

A opgeslagen code P0626 betekent dat de aandrijflijn (PCM) een hoger dan verwacht spanningssignaal van de generator veldspoel circuit gedetecteerd. De F eenvoudigweg herhaalt de veldspoel stuurcircuit schuld.

de veldspoel is waarschijnlijk het meest herkenbaar aan de wikkelingen die zichtbaar zijn door de ventilatiegaten meeste dynamo. De veldspoel omgeeft de generator anker en blijft stationair op dynamo behuizing. Het anker draait binnen het gebied spoel die bekrachtigd wordt gebruikt batterijspanning. Als de motor wordt gestart, wordt de veldspoel bekrachtigd.

De PCM controleert de continuïteit en het spanningsniveau van de generator veldcircuit wanneer de motor loopt. De generator veldspoel is integraal generatorbedrijf en onderhouden batterij niveau.

Wanneer een storing wordt gedetecteerd bij de controle van de generator veldcircuit een code P0626 worden opgeslagen en een storing controlelampje (MIL) kan verlicht ,. Afhankelijk van de waargenomen ernst van de storing, kunnen meerdere mislukking cycli noodzakelijk zijn voor MIL verlichting

Een typische alternator.

Wat is de ernst van deze DTC?

een opgeslagen code P0626 zou kunnen resulteren in een verscheidenheid van rijgedrag betreft, met inbegrip van een no -Start en / of dode toestand van de batterij. Er dient te worden aangemerkt als ernstig

Wat zijn enkele van de symptomen van de code

De symptomen van een P0626 foutcode kunnen zijn:.?

 • laadsysteem lamplichttechnologie
 • motor drivability kwesties
 • Onbedoelde motorstopschakelaar
 • Vertraagde starten van de motor
 • Andere opgeslagen codes
 • Wat zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van de code

  oorzaken voor deze code kunnen zijn:?

 • Open of kortgesloten veld controle generator circuit
 • Kapotte zekering of verbrand smeltloodmechanisme
 • Defecte dynamo / generator
 • Defecte PCM
 • PCM programmeerfout
 • Wat zijn sommige P0626 stappen voor probleemoplossing?

  een diagnostische scanner, een batterij / alternator tester, een digitale volt / ohmmeter (DVOM), en een bron van betrouwbare informatie over het voertuig vereist zal zijn om een ​​code P0626 diagnosticeren.

  Raadpleeg uw voertuig bron van informatie voor bulletins technische dienst (TSB) dat de code opgeslagen, voertuig repliceren (jaar, merk, model, en de motor), en symptomen vertoonden. Als u de juiste TSB vinden, kan het nuttig zijn diagnose.

  opleveren Begin met het aansluiten van de scanner om het voertuig diagnostische poort en het ophalen van alle opgeslagen codes en freeze frame data. U wilt deze informatie naar beneden, voor het geval dat de code blijkt een intermitterende één te schrijven. Na het opnemen van alle relevante gegevens de codes en test rijden met het voertuig totdat de code reset of het PCM binnenkomt readiness modus. Als de PCM binnenkomt bereid modus, de code intermitterend en moeilijker te diagnosticeren. De voorwaarde, dat de P0626 veroorzaakt op te slaan, kan het zelfs nodig om te verslechteren voordat er een diagnose kan worden gesteld. Als de code wordt gereset, ga verder met uw diagnose.

  Gebruik de batterij / alternator tester load-testen van de batterij en zorg ervoor dat het voldoende is opgeladen. Als het niet, opladen van de batterij, zoals aanbevolen en test de alternator / generator. Volg de fabrikant aanbevolen specificaties voor de minimale en maximale spanningsuitgang eisen voor de accu en de dynamo. Als de generator / synchrone generator niet wordt opgeladen, verder met de volgende stap in de diagnose.

  De informatiebron voertuig standpunten Connectorzijde, connectorpen-out grafieken, component locators verkrijgen bedrading diagrammen en diagnostische stroomdiagrammen betrekking tot de code en betrokken voertuig.

  Controleer of er accuspanning op de generator / synchrone generator field besturingsschakeling door middel van geschikte bedradingsschema en de DVOM. Zo niet, controleer systeem zekeringen en relais en defecte onderdelen te vervangen indien nodig. Indien spanning wordt ontdekt in de generator veldspoel stuuraansluiting vermoeden een defecte generator / synchrone generator.

 • De veldspoel is een integraal onderdeel van de dynamo en kan meestal afzonderlijk worden vervangen
 • Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0626 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X