P0607 Control Module Prestaties

Home » OBD Codes » P0600-P0699 » P0607 Control Module Prestaties

P0607 Control Module Prestaties

OBD-II DTC Technische beschrijving

Control Module Prestaties

Wat betekent dat?

Deze diagnostische code (DTC) is een generieke powertrain code dat betekent dat deze toepassing OBD-II uitgeruste voertuigen. Hoewel generieke mogelijk dat de specifieke reparatie stappen variëren, afhankelijk van merk / model.

Deze code betekent in feite dat de programminging de PCM / ECM (powertrain / motor controle module) is mislukt. Dit kan een meer serieuze code en kan ook worden aangeduid als ” ECM Interne Circuit Malfunction ”

Symptomen

Oorzaken

Een P0607 zou kunnen worden veroorzaakt door één of meer van de volgende:

 • Losse aardklem op PCM / ECM
 • Dead or defect (12V hoofd) accu
 • een open of kortsluiting in de voeding of massacircuit
 • Losse of gecorrodeerde batterijaansluitingen
 • Kan PCM / ECM
 • Mogelijke oplossingen

  als een eigenaar van het voertuig is er niet heel veel kunt u zelf doen om dit DTC diagnosticeren. Het eerste wat controle is de batterij, controleer het voltage Controleer op losse / gecorrodeerd terminals, enzovoort, doe een belastingstest op het ook. Controleer ook terrein / bedrading aan het PCM. Als dat goed de andere gemeenschappelijke oplossingen voor een P0607 Control Module Performanc e DTC lijken te zijn ofwel vervanging van de PCM of bijwerken (re-flash) van de PCM met bijgewerkte software. Zorg ervoor om te controleren of TSB’s op uw voertuig (Technical Service Bulletins) als er bekende TSB’s voor deze P0607 code voor sommige Toyota en Ford voertuigen.

  Als de PCM vervangen moet worden, raden wij u een gekwalificeerde reparatiewerkplaats / technicus het werk, een die de mogelijkheid om de nieuwe PCM herprogrammeren heeft te doen. Het installeren van de nieuwe PCM kan inhouden met behulp van speciale tools waarmee u VIN (Vehicle Identification Number) van het voertuig te programmeren en / of anti-diefstal informatie

  NOTA (PATS, enz.). Deze reparatie kan worden gedekt door de emissie garantie dus zorg ervoor dat contact op met uw dealer, omdat dit kan worden gedekt na de bumper-to-bumper of powertrain garantieperiode

  Andere PCM DTC codes:. P0600, P0601, P0602, P0603, P0604, P0605, P0606, P0608, P0609, P0610.

  Hulp nodig?

  Laat ons uw probleem verhelpen. U bent van harte welkom onze diagnose experts hebben in de meeste gevallen de kennis en kunde om de oorzaak van de foutcode p0607 te vinden en de problemen op te lossen.

  Maak een afspraak voor diagnose

  X