Mercedes Benz C63 AMG S chiptuning – Dat geluid!

Stage1,2,3, catalyst off, pop en bang

Een AMG herken je uit duizenden. Je hoort ze van verre aankomen. Het gebulder van die V8 is prachtig. Dit is niet echt een nieuwe auto maar wel het vermelden waard aangezien we de chiptuning voor deze 4.0 turbo motor hebben verbeterd. De resultaten zijn zeer goed. De motor voelt gebalanceerd. De powerband is top. Hij blijft je maar drukken in je stoel over het hele toerenbereik. We hebben met de jaren zeer veel AMG’s getuned. We kunnen op een veiige manier een zeer mooie tuning maken voor deze auto’s.

Stage 1 + Vmax off:  585hp 820nm

Andere opties zijn:

  • Stage 2 + Verwijdering catalysator.  Levert nog eens 30hp op bovenop stage 1 
  • Midden uitlaat demper verwijdering voor sportief geluid. Vormt geen probleem met APK en is makkelijk terug te plaatsen indien nodig. Is ook geen kostbare operatie.
  • Pop en bang
  • Stage 3 + turbo conversie
X